- Advertorial -


GREENCO LEVERT BREED SCALA AAN OPLOSSINGEN DIE GEZOND SNACKEN LEUKER EN MAKKELIJKER MAKEN

Greenco is dé internationale pionier en specialist op het gebied van teelt, verpakken en vermarkten van snackgroenten. Met ruim 400 betrokken medewerkers en maatschappelijk verantwoord ondernemen als kompas, streeft ze naar waardevolle, duurzame groei, innovatief leiderschap en nieuwe vormen van samenwerken.

Op geheel eigen wijze en in samenspraak met partners ontwikkelt Greenco concepten voor ieder moment van de dag. Tommies Mini Toppers is één van de nieuwste loten aan haar stam. Tommies Mini Toppers zijn extra zoete en extra knapperige tomaatjes. Een klein tomaatje met een grote impact! Met een brix van minimaal 9 en een gewicht van maximaal 4 gram een ware topper. Deze tomaatjes zijn niet alleen lekker als snack maar voegen ook een lekkere zoete smaak toe aan de salade, pizza of pasta. Omdat ze klein zijn, hoeven ze niet gesneden te worden en dat is extra makkelijk! Zo wordt het eenvoudig om vaker op verschillende momenten gezond te eten.


De verpakking is van 100% gerecycled materiaal, waarmee Tommies Mini Toppers naast duurzaam geteeld ook nog eens duurzaam verpakt zijn!

Benieuwd naar het hele assortiment van Greenco?

Bekijk het productassortiment >