Kun je er nog omheen?

FOOD MOBILITY & DELIVERY IS HOT!

De voedselbezorgingsmarkt groeit, niet alleen voor maaltijden, maar ook steeds meer voor verse producten.

Maaltijdbezorging, boodschappen inclusief verse producten en zelfs hele diners bezorgen is booming. Niet alleen in de Randstad maar ook steeds meer daarbuiten. Tijdens de komende editie van de Horecava duiken we hier met Food Delivery & Mobility dieper op in.


We beantwoorden al je vragen op het gebeid van (maaltijd) bezorging en bieden je een zeer divers aanbod. Van fiets tot (elektrische) bus en van maaltijdtassen tot advies. Hoe spring je in op maaltijdbezorging, waar begin je? Restaurants moeten anders worden ingedeeld, wat voor effect heeft dit op je personeel? Dark Kitchens zijn up coming, net zoals meer gezondere maaltijden met een maximale bereidingstijd van 15 minuten. En hoe krijg je die met zorg gemaakte maaltijd binnen 30 tot 60 minuten bij de klant, zonder dat de kwaliteit verloren gaat?


Daarnaast heb je te maken met strenge wet- en regelgeving omtrent vervoer in verschillende steden. Elektrisch heeft de voorkeur, het beleid voor scooters wordt aangescherpt, oude diesels mogen de ring niet meer in en er zijn al buitenlandse steden waar diesels helemaal verboden zijn. Hoe ga je om met bevoorrading

Tijdens Horecava 2020 kun je Food Mobility & Delivery vinden in hal 8, waar het aansluiting vindt met Fast Service. Nu al nieuwsgierig? De komende maanden plaatsen we ook meer informatie over dit onderwerp op de website.

Wil je zelf een bijdrage leveren aan dit segment met bijvoorbeeld een stand? Neem contact op met Demi.