AMSTERDAM HEEFT HET…

Het beste van Amsterdam

De eerste binnenlandse knaller!

Na onze buitenlandse tours is het op 31 mei tijd om te genieten en te ontdekken wat onze mooie hoofdstad en home town van de Horecava te bieden heeft. Behalve een bezoek aan Taste of Amsterdam waar gastronomisch Amsterdam laat zien wat ze in huis heeft, bezoeken we onderscheidende concepten, laten we ons inspireren met alternatieve ideeën en genieten we van de stad waar niet altijd binnen de lijntjes wordt gekleurd.


Deze trendtour met een bezoek aan Taste of Amsterdam is het ideale bedrijfsuitje om inspiratie en kennis op te doen. Of ga met een collega of partner mee met een gemêleerde groep deelnemers en zie deze inspirerende dag als een mooie kans om te netwerken en kennis te delen.

Voor maar €275,- per persoon nemen we je ruim 12 uur mee op tour, incl.:


Ontvangst Amsterdam Centraal Station.


Onder het genot van het lekkerste ‘bakkie leut’ van Amsterdam maken we kennis met elkaar en krijgen we een uitleg over Mokum.


Trendtour:
Om volop te genieten van de stad en de frisse lucht, stappen we op de fiets. Onderweg zien we hoe Amsterdam knalt als nooit te voren, stoppen we bij onderscheidende concepten waar we proeven, luisteren, kijken en voelen wat deze ondernemers zo anders maakt.


Lunch:
We delen de lunch op zodat we bij meerdere bedrijven wat kunnen eten en zo zoveel moeilijk van de stad te beleven.


Taste of Amsterdam
Na een flinke fietstocht komen we aan bij het Amstelpark, waar we genieten van Taste of Amsterdam. We hebben verschillende chefs en producenten op ons favorieten lijstje staan, zij vertellen hun visie en laten hun ideeën proeven.


‘Slokkie’
We sluiten deze inspirerende dag of met een lekkere borrel, of ‘slokkie’ op z’n Amsterdams. Natuurlijk ben je daarna vrij om je eigen gang te gaan.


*Inside tip: boek een hotelletje

Lees meer informatie of neem contact op.